среда, 21 сентября 2011 г.

Гостинний двір Старий хутір запрошує!!!!


Welcome Гостинний двір "Старий Хутір"! 

Тут на ВАС чекають!!!! 
У серці України, одному з наймальовничіших куточків Полтавщини, козацькому містечку Опішня, Вам запропонують незабутній відпочинок від буденної суєти для тіла, душі, думки. Саме тут Вам подарують неймовірні враження, справжні, яскраві, незабутні.
Гостинний двір "Старий Хутір" - осердя опішнянського осередку спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму. Розташовано його в дивовижному місці - на вершині пагорба, з якої відкривається живописна, захоплююча панорама.
Гостинний двір "Старий Хутір" - це садиба-двір, у структурі якого два затишні будинки з усіма зручностями, окрема кухня, оформлені  в українському національному стилі. Двір було засновано ще 1914 року й реконструйовано 2010... Його унікальний обрис відповідає вигляду хуторянського обійстя кінця ХІХ - першоїх половини ХХ століття.
Неподалік блактною стрічкою в’ється річка Ворскла, та самісінька, що вкрала в Петра І скельце.... З-під пагорба б’ють ключем цілющі джерела, вода яких містить срібло та йод. А ще кажуть, що вода з одного джерела - Жива Вода, а з другого - Мертва....
Господар Гостинного двору "Старий Хутір" запросить Вас до справжньої української лазні, скуштувати стравами української кухні, приготовані за стародавніми місцевими рецептами.
А також Ви матимете змогу подорожувати на велосипедах по цікавих маршрутах і відвідати неймовірні місця, порибалити, помайструвати, погончарити....... замовити екскурсії ..... та ще багато-багато чого цікавого!!!!!!
Ми чекаємо на ВАС!!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий